HTML

beszerzés

Beszerzés mint funkció a szervezetben, trendek, érdekességek

Friss topikok

Linkblog

...és Amerika

2011.07.29. 19:15 Kulcsárbalázs

Amikor ezeket a sorokat irom, még nincs megegyezés az amerikai hiány finanszirozásáról. Mint ismeretes, törvényben szabályozott az, hogy mekkora költségvetési hiánya lehet az országnak, és ezt a plafont bizony elérték, tehát valamit tenni kell. Persze egyszerűen hangzik a megoldás: emeljék fel!, csak ez nem ilyen egyszerű. Láttuk, mi történik a görögökkel, ha most Amerika is rálép erre az útra -azazhogy már rálépett, tehát ha nem megy másfelé- akkor bizony gondok lesznek. Mondjuk egy ideje már az se titok, hogy Kina finanszirozza a még mindig világhatalmi törekvésekkel rendelkező országot, ami később biztosan gond lesz. Mert nem hogy megtámadni nem kell a világ vezető hatalmát, csak egyszerűen nem kell több usa államkötvényt venni.

Még nem tudjuk, lesz-e újabb Görögország Amerikából, mint ahogy Portugália, de lassan majdnem az összes ország sorsa kérdéses. Csak most épp Amerikáról volt szó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerzesrol.blog.hu/api/trackback/id/tr313110407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása