HTML

A sláger

2011.10.11. 23:05 Kulcsárbalázs

A sláger fülbemászó, könnyed, megragad az emberek fülében. Nos, szerintem az egyes osztályoknak is mind megvannak a maguk slágerei. Emlékszem, egy időben annyit hallottam a sales-től a megoldást szállitunk, nem terméket szófordulatot, hogy a végén már a mondat hallatán is mosolyognom kellett. Ezzel együtt a slágerekre szükség van, mert ezeknek a segitségével eleveníthetjük fel a jelszavakat, főbb dolgokat.

Arra törekszem, hogy minden évben legyen legalább egy olyan ügy, ami slágerré válik. Nagyon hasznos például letárgyalni az irodaszer árakat, de ezzel nem teszek szert népszerűségre. Még soha senki sem jött oda hozzám, hogy öregem, fantasztikus, hogy ez a toll csak 20 ft-ba került. A napi működés során szintén nehéz igazán feltűnni. Itt olyanra van szükség, ami robban. Vegyük mondjuk az autó témát. Erről mindenkinek megvan a véleménye, ki így csinálná, ki úgy, de mindenki foglalkozik vele. Ha mondjuk nem az árcsökkentés kommunikációjára fókuszálunk, hanem a minőség javulására, az már lehet valami.

A nagy témát persze leginkább érezni kell. Egy minden évben ugyanolyan piackutatás letárgyalása közben jutott eszembe, hogy mi lenne, ha nem pont ugyanazt mérnénk fel ugyanúgy, hanem olyan dolgokat kérdeznénk, amikből következtetéseket lehet levonni. Az eredmény: a marketing igazgató az eredmények láttám tiszteletbeli marketingessé avatott, az üzlet pedig közvetlenül tudta hasznositani a felméréseket. Erre a témára bizony még évek múltán is emlékeztek! Érdemes gondolkodni a következő slágertémáról..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerzesrol.blog.hu/api/trackback/id/tr443296276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása