HTML

beszerzés

Beszerzés mint funkció a szervezetben, trendek, érdekességek

Friss topikok

Linkblog

Nyár

2011.07.13. 14:58 Kulcsárbalázs

 

Ilyenkor nyáron lelassul minden: a főnökök szabadságra mennek, érdemi döntések nem készülnek, az eddig megszerzett rutin alapján dolgozik mindenki. Pedig ilyenkor van itt az ideje a folyamatok átvizsgálásának, a régóta halogatott elemzések elkészitésének. Mivel egy kicsit visszaesik az idegeskedés is, ezért ez ideális időszak azokra a megbeszélésekre, amelyeket korábban azért mondtunk le, mert nem volt rá idő. Akár aszisztensi szinten érdemes egy hello-t mondani, eddigi tapasztalataim szerint szinte bizonyosan elő fognak jönni olyan dolgokkal, amikkel évközben semmiképpen.

Szintén ideje lehet a közös ebédeknek, kicsit kötetlenebb teázásoknak, amelyekből szinte mindig kijön valami. Végre van idő a piackutatásra, korábban ismeretlen cégek megismerésére, találkozókra, melyek igen hasznosak lehetnek később.

Szükség van a szabadságra is, hogy visszatérve újult erővel tudjunk nekivágni a hétköznapoknak..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerzesrol.blog.hu/api/trackback/id/tr33063454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása